Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La xarxa torna a cantar les quaranta a TV3 per donar veu a Álvarez de Toledo i blanquejar l’exèrcit espanyol

|

- Publicitat -

Cap de setmana negre per la televisió pública catalana i les decisions que pren sobre el seu contingut cada cop més dedicat a fer les delícies d’Espanya.

D’una banda, la lamentable entrevista a la diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo que va emetre el programa FAQS, on es va publicitar el seu nou llibre i, per descomptat, va fer un numeret sobre la llengua catalana i el que suposa ser entrevistada a TV3. Tot plegat no ha deixat indiferent els usuaris de la xarxa, que han carregat contra la televisió catalana per permetre aquest tipus d’entrevistes. “Si tinguessim una majoria independentista, hauria de provocar la destitució fulminant del director de la televisió”, ha etzibat un usuari.

Publicitat


El Telenotícies també es llueix blanquejant l’exèrcit espanyol a l’Afganistan

Els informatius líders a Catalunya també han patinat aquest cap de setmana després de mostrar un reportatge sobre la participació de l’exèrcit espanyol a la guerra de l’Afganistan, només des de la visió dels militars. “Quina vergonya de serveis informatius. Pitjor que mai”, ha reblat amb contundència el director de l’oficina de Puigdemont, Josep Lluís Alay.


 

Et pot interessar  Gràcies a Colau: L’alcalde Collboni confraternitza amb l’exèrcit espanyol

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut