Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La repressió no s’atura: Laia Estrada podria ser detinguda en les pròximes hores

|

- Publicitat -

Una de les portaveus de la CUP que més protagonisme ha tingut des de les eleccions del 14-F, Laia Estrada, està sent víctima de la repressió de la justícia després que un tribunal de Tarragona hagi dictat una ordre de cerca i captura contra la diputada cupaire.

Segons el jutjat d’instrucció, l’acusació per desordres públics es remet a la manifestació del 21 de desembre del 2018, quan era l’aniversari de les eleccions imposades pel Gobierno. De fet, Estrada ja va ser citada a declarar, però no hi va acudir, i ara la jutgessa ha posat en marxa l’ordre de detenció. Per la seva banda, Laia Estrada ha denunciat la situació a les xarxes dient que “tot s’ha mogut des del TSJC”, i assegura que la causa esta “fonamentada en atestats fantasiosos dels mossos”.

Publicitat

La notícia arriba en ple compte enrere per les negociacions del Govern, on la CUP va aconseguir un “acord de mínims” entre els partits independentistes, i les declaracions de la diputada Laia Estrada estan sent molt aplaudides per bona part de l’independentisme.

Et pot interessar  La CUP rebutja la proposta de referèndum d'Aragonès: "Ens fa tornar 10 anys enrere"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut