Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La justícia investiga al diputat del PP Alberto Casero per prevaricació continuada

|

- Publicitat -

Alberto Casero Ávila, diputat del Partit Popular en el Congrés i membre del Comitè Executiu nacional de Pablo Casado, està sent investigat pels tribunals de Trujillo (Càceres), segons explica El Plural. De fet, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de la localitat l’ha imputat per un delicte de prevaricació continuada pels contractes a dit durant el període en què va ser alcalde de Trujillo.

Com actualment és diputat gaudeix d’aforament, és a dir, només pot ser investigat pel Tribunal Supremo. Seguint el modus operandi habitual al partit, Pablo Casado ha evitat parlar del tema i intenta desvincular-lo del seu mandat, tot i que Casero és una persona de confiança per ell, ja que el va escollir per formar part del seu Comitè Executiu i de la seva Junta Directiva, on fa tres anys que hi participa.

Publicitat

Durant la seva etapa com a batle de la localitat de Trujillo durant el 2011 i 2019, el diputat popular va saltar-se els procediments legals establerts per contractar i establir convenis amb empreses per serveis de l’ajuntament. No va ser un cas puntual, ja que els contractes sospitosos superen l’import total dels 100.000 euros.

 

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut