Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La CUP adverteix Aragonès, un altre cop, que “no s’estan complint” els acords d’investidura

|

- Publicitat -

La Coordinadora Oberta Parlamentària (COP) de la CUP ha alertat aquest divendres que, a dia d’avui, “no s’estan complint” els acords d’investidura que van encimbellar Pere Aragonès a la presidència de la Generalitat.

La formació ha exigit al cap de l’executiu català “un canvi radical” que “mostri” que vol “afrontar els reptes actuals del país”, i no “seguir prioritzant” els “macroprojectes del totxo i el turisme massiu”. En el marc de la reunió de la COP també s’han reiterat les “prioritats” dels anticapitalistes per als pressupostos del 2022: sanitat, habitatge i energia públics o el desplegament d’un pla d’industrialització “en contraposició als macroprojectes turístics i especulatius que el Govern ha manifestat que pretén impulsar”.

Publicitat

Després de la reunió d’aquesta tarda amb els representants de les organitzacions que integren la candidatura parlamentària, la CUP ha afirmat que, malgrat les crítiques, seguirà negociant els pressupostos per a Catalunya de l’any vinent per “garantir” que l’executiu “faci un autèntic gir a l’esquerra”.

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut