Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Aquelarre catalanofòbic a la Policía per celebrar els seus 196 anys d’història

|

- Publicitat -

Ara fa uns dies us explicàvem que el Gobierno del diàleg de Pedro Sánchez condecorarà 320 antidisturbis de les forces d’ocupació espanyoles que van actuar contra independentistes després de la venjança en forma de sentència del Tribunal Suprem. Algunes de les medalles que entregarà el ministre Grande-Marlaska, fins i tot, suposen una compensació econòmica en forma de pensió.

Doncs l’esperit catalanofòbic i la demostració que Catalunya és una colònia d’Espanya és que la Policía Nacional espanyola ha celebrat els seus 196 anys d’història tornant a condecorar policies que van exercir la violència i la repressió a Catalunya.

Publicitat

Així ho han explicat en un infame vídeo amb una corrua d’agents que va recollint el seu guardó durant el festeig de l’aniversari de l’entitat policial.

“Avui celebrem 196 anys de servei de la policia i ho fem condecorant els agents que van treballar en els greus incidents de seguretat ciutadana viscuts a Catalunya”. Aquests són els seus herois, els que peguen als seus enemics, és a dir, els catalans.

Et pot interessar  Greu discriminació lingüística: fan fora una clienta catalanoparlant d'una perruqueria al crit de "Estamos en España"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut