Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

[Vídeo] Aquelarre catalanofòbic a la Policía per celebrar els seus 196 anys d’història

Festegen l’efemèride entregant medalles als agents que van exercir la repressió a Catalunya

Redacció 29/01/2020
La Policia Nacional s'endú detingut i emmanillat per l'esquena el fotoperiodista d'El País Albert Garcia a la plaça Urquinaona de Barcelona el 18 d'octubre del 2019. (Horitzontal)

Ara fa uns dies us explicàvem que el Gobierno del diàleg de Pedro Sánchez condecorarà 320 antidisturbis de les forces d’ocupació espanyoles que van actuar contra independentistes després de la venjança en forma de sentència del Tribunal Suprem. Algunes de les medalles que entregarà el ministre Grande-Marlaska, fins i tot, suposen una compensació econòmica en forma de pensió.

Doncs l’esperit catalanofòbic i la demostració que Catalunya és una colònia d’Espanya és que la Policía Nacional espanyola ha celebrat els seus 196 anys d’història tornant a condecorar policies que van exercir la violència i la repressió a Catalunya.

Així ho han explicat en un infame vídeo amb una corrua d’agents que va recollint el seu guardó durant el festeig de l’aniversari de l’entitat policial.

“Avui celebrem 196 anys de servei de la policia i ho fem condecorant els agents que van treballar en els greus incidents de seguretat ciutadana viscuts a Catalunya”. Aquests són els seus herois, els que peguen als seus enemics, és a dir, els catalans.