Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

[Vídeo] Ana Rosa reconeix haver colat imatges d’hospitals xinesos per madrilenys

EL programa parlava de la “situació alarmant” als centres mèdics de la Comunidad amb imatges impactants on s’hi podien veure cartells en xinès i, fins i tot, una bandera del país asiàtic

Gerard Sesé 21/09/2020
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana / Telecinco

Telecinco acumula casos de manipulacions informatives que comencen a ser alarmants. Ara fa unes setmanes us explicàvem com un reporter assegurava fer una connexió en directe des de Lleida quan, en realitat, es trobava al carrer consell de Cent de Barcelona.

Després es van fer virals les imatges d’una reportera la nit de la Diada exagerant tot el que passava amb la manifestació espontània dels CDRs.

Avui, us hem d’explicar que la cadena espanyola ha reconegut que va manipular unes imatges intentant fer passat gat per llebre una altra vegada.

Una de les seves presentadores estrella, Ana Rosa Quintana, així ho reconeixia i ho titllava de “petit error”. A més, va narrar que “no ens hi havíem fixat” i accepta que les imatges eren de la Xina, no dels hospitals de Madrid. “Perquè quedi ben clar, que ha estat un petit error”.