Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

[Vídeo] Vil manipulació de Telecinco intentant fer passar Barcelona per Lleida

Una connexió en directe assegura que el reporter del programa ‘Ya es mediodía’ es troba a Lleida però realment està a Barcelona

Gerard Sesé 07/07/2020
Tele5 manipula un directe

Telecinco enganxada manipulant vilment. Si són capaços de fer això… Què no ens faran!? I és que han intentat fer passar gat per llebre a la seva audiència, o millor dit, Barcelona per Lleida.

Un reporter del programa ‘Ya es mediodía’ connectava en directe a peu de carrer. Els cartells que apareixien a sota asseguraven que el senyal venia d’un “Directo Lleida” però la realitat és que el periodista es trobava al Carrer Casanova de Barcelona just al seu pas per l’Hospital Clínic. El reporter, també parlava de la situació del Segrià, el rebot de coronavirus i la situació de confinament de la comarca com si hi fos. Sonsoles Ònega, presentadora de l’espai, afirmava repetides vegades que connectaven en directe a Lleida capital i, fins i tot, el reporter assentia amb el cap certificant que tal afirmació era certa. Fins a dues connexions han fet assegurant que anaven en directe a Lleida.

Usuaris de Twitter s’han afanyat a posar el crit al cel. La República ha pogut comprovar amb una senzilla cerca al Google Street View (aquest és el punt exacte on es veu la paret a l’esquerra i els edificis al fons a la dreta) que el reporter es trobava a la cantonada entre els carrers Casanova i Provença.