Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

#MarcaEspaña: Un avió amb material mèdic arriba mig buit a Espanya per la manca de permisos

|

- Publicitat -

Nou ridícul que engreixa la ja voluminosa llista de bunyols del Gobierno de Pedro Sánchez durant la gestió de la pandèmia del nou coronavirus.

Resulta que ahir va arribar a l’aeroport de Barajas, a Madrid, un avió amb material sanitari procedent de la Xina. Resulta que, de les 5 tones que podia transportar l’aeronau només en va ocupar 800 quilos. El motiu va ser que a la duana, les autoritats xineses van confiscar gran part de la mercaderia perquè la diplomàcia espanyola no havia fet bé els deures: el material no tenia la documentació en regla, gran part dels estris i utensilis estaven mal empaquetats i molts dels aparells sense traduccions.

Publicitat

Tal com explica el diari ABC, resulta que el ministeri d’exteriors espanyol no ha seguit al peu de la lletra la normativa xinesa que, amb el gran volum d’exportacions, ha endurit algunes de les condicions per a poder transportar material, sobretot noves maneres d’empaquetar la mercaderia. Com que no les acomplia, el govern asiàtic ha decidit decomissar quasi tot el volum de paquets. Un nou cas per a la #MarcaEspaña.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut