Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La presidenta de la Comunitat de Madrid té els nassos de dir que han estat “infrafinançats” per combatre la pandèmia

Estarà Isabel Díaz Ayuso abraçant el discurs de “l’Espanya ens roba”?

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/04/2020
Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunidad de Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha tingut els nassos d’assegurar que el seu governi la seva comunitat han estat “infrafinançats” pel Gobierno de Pedro Sánchez per a fer front a la pandèmia del nou coronavirus. És més, s’ha atrevit a afirmar que la Comunitat de Madrid ha estat “infradotada” de material.

Cal recordar que en els moments més greus de la pandèmia, la Comunitat de Madrid va rebre més mascaretes que Catalunya, País Valencià i les Balears juntes.

Com el president Torra, a més, ha deixat entendre que el Gobierno va actuar tard: “tota la vida pensaré si no es podrien haver avançat la presa de decisions en la lluita contra el coronavirus” i ha subratllat que “tant de bo hi haguéssim fet tot abans”. I encara pressionava més la Moncloa: “hi ha països que s’han avançat a iniciar el confinament” segons recullen mitjans espanyols.

Una teoria que s’aproxima molt a la catalana però amb menys motius de la queixa, ja que Madrid ha aclaparat bona part de l’atenció, serveis, diners i material a l’Estat. Tot i això, del discurs se’n desprèn una idea clara que s’aproxima molt a l’Espanya ens roba. Ara, com que és del PP la cavalleria mediàtica i l’unionisme no se li tiraran al damunt.