Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La Fiscalia, obligada a emetre un comunicat per dir que “és independent”

|

- Publicitat -

La Fiscalía espanyola ha hagut d’emetre un comunicat per dir que és independent. I ho ha hagut de fer perquè el president en funcions del Gobierno, Pedro Sánchez, ha assegurat que l’entitat jurídica depèn de l’executiu i que és ell i el seu equip qui està treballant i donant ordres per aconseguir posar el president a l’exili, Carles Puigdemont, al banc dels acusats espanyol.

El comunicat, que ja és ridícul pel sol fet d’haver-lo de publicar, “recorda al Gobierno que la Fiscalía és independent i que no compleix ordres de l’exectutiu”.

Publicitat

El vodevil ente poders espanyols, a més, pateix diferents seqüeles. Entre les quals, des de Cs, han hagut de tirar aigua al vi a les paraules de Sánchez perquè malmeten la imatge d’Espanya i l’Estat de dret: Sánchez ha comès una “intromissió absurda” cap a la fiscalia per l’euroordre de Puigdemont” afirmava el president del grup de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, que recordava com el líder socialista “al·legava autonomia” del ministeri públic en el judici de l’1-O.

El molt honorable president de Catalunya, Quim Torra, ha titllat el comunicat de la Fiscalía de “kafkià”. Veurem, doncs, com evoluciona aquest matusser culebrot.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut