Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El feixisme de Vox ja no és suficient per als seus mecenes d’Hazte Oír

|

- Publicitat -

Les idees feixistes de Vox ja no són prou feixistes per l’associació ultra que el va impulsar, Hazte Oír, amb l’ajuda de grans fortunes espanyoles. El lobby ultradretà a passat d’animar els votants a decantar-se per la formació a amargar-li la campanya a la recta final de les eleccions a Castella i Lleó, com informa Público.

L’advocat Ignacio Arsuaga, president d’Hazte Oír, va adreçar-se al PP i a Vox per plantejar-li una sèrie de preguntes sobre l’avortament, la família o l'”adoctrinament ideològic” per, en funció de les respostes, fer costat a un o a l’altre. Fa anys que els populars ja no són prou conservadors per Arsuaga, però per què ara trenca amb Vox? Hazte Oír ja va haver de pressionar el partit perquè radicalitzés les seves postures contra el col·lectiu LGTBI a Madrid i va dir que cada cop s’assemblava més “al noi dels encàrrecs del PP”.

Publicitat

Ara, a Castella i Lleó, el candidat ultradretà Juan García-Gallardo ha emulat el seu contrincant del PP, Alfonso Fernández Mañueco, i ha ignorat la petició Hazte Oír. Fet que ha endurit l’opinió del lobby ultracatòlic, que acusa la formació d’Abascal de “dreteta covarda” i de “no voler comprometre’s amb els valors que diuen defensar”. No seria d’estranyar que en els pròxims mesos Vox extremi les seves propostes feixistes per acontentar el seu mecenes.

 

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut