Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Hazte Oír pressiona Vox perquè endureixi les seves postures contra el col·lectiu LGTBI

|

- Publicitat -

El lobby ultraconservador reclama que el partit de Rocío Monasterio trenqui amb el PP i no aprovi els Pressupostos de la Comunitat de Madrid per no haver aconseguit la derogació de les normatives autonòmiques contra l’homofòbia, segons revela Público.

I és que, com vam explicar a La República, Vox va néixer brut i gràcies al finançament de l’associació Hazte Oir. Coneguda per les seves campanyes en contra dels drets del col·lectiu LGTBI, la despenalització de la interrupció voluntària de l’embaràs i l’eutanàsia, el lobby feixista recrimina al partit d’ultradreta la seva incapacitat d’aconseguir un acord amb el PP d’Isabel Díaz Ayuso per a eliminar les lleis LGTBI a la Comunitat de Madrid.

Publicitat

“Vox només té aquesta sortida si no vol vendre la confiança (i el vot) que li van atorgar els seus electors. El dia 22 podeu fer valer la vostra força i complir la promesa de lluitar fins al final per a derogar les lleis LGTBI. Si no ho feu, us convertireu en còmplices del seu manteniment”, afirma l’associació que lidera Ignacio Arsuaga en una carta dirigida a Monesterio i Abascal.

Per Hazte Oir, el feixisme de Vox es queda curt i critica que la formació ha quedat com “el noi dels encàrrecs del PP”, per haver fracassat a la derogació de les lleis que protegeixen “el lobby gai”. El temps dirà, però és probable que el partit obeeixi, ja que està en deute amb aquesta fastigosa organització, que oculta els seus comptes des de fa 6 anys.

Et pot interessar  ERC, Comuns i CUP signen un compromís per a no pactar amb Vox ni amb Aliança Catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut