Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Arrimadas vol aprovar els PGE amb l’únic objectiu de deixar a ERC fora la negociació

|

- Publicitat -

L’obsessió de Ciudadanos contra l’indepednntisme és tal que està disposat a aprovar els pressupostos del Gobierno de coalició entre PSOE i Podemos per apartar ERC de la taula de negociació.

Així ho ha confirmat la presidenta de Ciudadanos, Inés Arrimadas García, que, davant la possibilitat que Sánchiz parli amb els republicans, aposta perquè sigui Cs qui acordi els comptes públicsper allunyar l’Executiu d’un pacte amb els independentistes.

Publicitat

En una entrevista a Telecinco, recollida per Europa Press, Arrimadas ha reafirmat la voluntat del seu partit de negociar els pressupostos amb el Gobierno de PSOE i Unides Podem malgrat les paraules de Sánchez aquest dimecres al Ple de Congrés.

“Tots sabem com és Pedro Sánchez, i si fos per com em porto amb Sánchez, no faria moltes coses. Però l’important és Espanya”, ha subratllat, recordant que Espanya va rebre 140.000 milions d’euros de la Unió Europea per afrontar la crisi del coronavirus i “per poder executar correctament” aquests fons “cal que hi hagi uns pressupostos”.

El president espanyol va dir al Congreso que Cs “no ha sortit de la foto de Colom” que va protagonitzar amb el PP i Vox i va animar Esquerra a negociar uns PGE “progressistes”, després que el portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, l’instés a triar amb qui vol aprovar-los, si amb el seu partit o amb Cs.

Et pot interessar  Aragonès, a 24 hores de votar-se l’amnistia: “Espero que tothom estigui a l’alçada del moment”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut