Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Feijóo no dona l’abast: relaciona Sánchez amb Hamàs, Bildu com “els hereus” d’ETA i el “terrorisme urbà” dels CDR

El líder del PP ha convertit un debat sobre els fons europeus a Barcelona en una cita per clamar contra l'amnistia

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha participat aquest dilluns, 27 de novembre, en un debat sobre els fons europeus Next Generation juntament amb altres dirigents europeus de la mateixa formació. No obstant això, Feijóo ha convertit la cita en una ocasió per, de nou, clamar contra l’amnistia que s’està tramitant al Congrés, i ha aprofitat per carregar amb duresa contra Sánchez, EH Bildu i l’independentisme català.

Feijóo ha basat la seva intervenció en la crítica contra Sánchez: “Tenim un president emmurallat, una muralla per defensar-se de la veritat i la legalitat”. I s’ha erigit com un “constructor de ponts”. Tot i això, ha matisat que la societat espanyola “no està dividida”, sinó que és un “debat” entre els que defensen la Constitució, l’estat de dret, la separació de poders i l’autogovern de Catalunya, i els que “no accepten límits a l’hora de governar”.

Publicitat

Feijóo també ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de ser “aplaudit” per Hamàs després que el president espanyol hagi obert la porta a reconèixer, unilateralment, l’Estat Palestí. Feijóo també ha lamentat que Sánchez “basés la seva investidura” en un partit “hereu d’una altra organització terrorista”, referint-se a Bildu, i d’indultar les actuacions dels CDR “que els jutges consideren terrorisme urbà“.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut