Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Estrada considera contradictòria la presència del Govern a la manifestació contra l’ampliació de l’aeroport del Prat

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP al Parlament Laia Estrada ha titllat de “contradictori” que membres del Govern es plantegin assistir a la manifestació que s’ha convocat contra l’ampliació de l’aeroport del Prat perquè “no és per dir ‘salvem la Ricarda’ i tirem endavant la resta del projecte, sinó una esmena a la totalitat”. En una roda de premsa aquest dimarts, Estrada ha qualificat d'”atemptat climàtic” el projecte d’ampliació del Prat no només perquè pot afectar l’espai protegit de la Ricarda i la llacuna homònima sinó pel seu impacte sobre la crisi climàtica i l’economia. De fet, ha considerat plausible que la llacuna s’acabi salvant, però ha denunciat el model de “turisme massificat que precaritza llocs de treball” que veu en la infraestructura.

La representant anticapitalista ha assenyalat que la protesta, prevista per al 19 de setembre, “no és una manifestació contra el Govern en cap cas”, però li vol fer entendre “que no es tracta només de salvar la Ricarda”. A més, ha exigit a la Generalitat que “desfaci l’acord” amb Aena i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana perquè ampliar l’aeroport del Prat és “un projecte que representa els interessos de l’Estat espanyol” i, per tant, una “contradicció”.

Et pot interessar  Estrada planteja el 12-M com un "plebiscit" entre una política "dependent de l'Estat" i "un nou rumb"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut