Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Esperanza Aguirre desitja la unió de Vox i el PP: “Abascal i Casado s’han d’unir”

L’expresidenta de Madrid admet que els dos partits són “persones amb principis i valors que comparteixen milions de persones”

Redacció 03/12/2020
Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid / ACN

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre ha tornat a mostrar-se sense filtres aquest dijous durant una trobada informativa organitzada per Nueva Economía Fórum en la qual ha dit que els “patriotes” Pablo Casado i Santiago Abascal “s’han d’unir”.

Després de ser preguntada per la reunificació de la dreta, Aguirre ha respost: “Per descomptat que Pablo Casado i Santiago Abascal han d’unir-se”. Per Aguirre aquesta unió entre PP i Vox s’ha de fer amb independència que “un hagi dit ‘derechita cobarde‘ al PP”, i “l’altre hagi llançat atacs personals” al líder de Vox, atacs que per l’expresidenta “no són correctes”.

A més, Aguirre ha destacat que els dos líders són “persones amb principis i valors que comparteixen milions de persones, i a més patriotes que no han estat garrepes fent sacrificis en la unió d’aquells que no estan d’acord que canviïn el sistema per la porta del darrere”.