Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Esperanza Aguirre desitja la unió de Vox i el PP: “Abascal i Casado s’han d’unir”

|

- Publicitat -

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre ha tornat a mostrar-se sense filtres aquest dijous durant una trobada informativa organitzada per Nueva Economía Fórum en la qual ha dit que els “patriotes” Pablo Casado i Santiago Abascal “s’han d’unir”.

Després de ser preguntada per la reunificació de la dreta, Aguirre ha respost: “Per descomptat que Pablo Casado i Santiago Abascal han d’unir-se”. Per Aguirre aquesta unió entre PP i Vox s’ha de fer amb independència que “un hagi dit ‘derechita cobarde‘ al PP”, i “l’altre hagi llançat atacs personals” al líder de Vox, atacs que per l’expresidenta “no són correctes”.

Publicitat

A més, Aguirre ha destacat que els dos líders són “persones amb principis i valors que comparteixen milions de persones, i a més patriotes que no han estat garrepes fent sacrificis en la unió d’aquells que no estan d’acord que canviïn el sistema per la porta del darrere”.

 

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona insta a modificar el Codi Penal per evitar qualificar de terrorisme protestes com Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut