Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Enrabiada d’Illa pel ‘no’ d’ERC a la reforma laboral: “Què s’han cregut?”

|

- Publicitat -

El líder del PSC, Salvador Illa, ha recriminat a ERC que s’oposi a la proposta de reforma laboral i els ha qüestionat que no respectin la representació dels treballadors. “Vostès qui són per esbroncar els representants dels empresaris i dir que la reforma li sembla poc? És que vostès representen millor els treballadors que UGT o CCOO? Què s’han cregut?”, ha bramat el socialista en un acte des de Menorca.

En aquesta línia, el cap de la formació ha canalitzat la seva ràbia parlant d’una suposada “aliança entre ERC i PP” i ha dit que li “costa d’entendre” que els dos partits “vagin junts”. En més d’una ocasió, els republicans ja han remarcat que votar ‘no’ tampoc vol dir estar a favor de les propostes del Partido Popular, però a l’ase tossut, tant és dir-li xò com arri.

Publicitat

Illa també ha demanat als republicans que “respectin el diàleg” que assegura que hi ha hagut amb agents socials i patronal per tancar la proposta de reforma. Així mateix, ha aplaudit l’aposta per la “diplomàcia” i la distensió” de Pedro Sánchez en la situació entre Ucraïna i Rússia.

Et pot interessar  Aragonès treu ferro a l'acord sobre el Hard Rock i afirma que només "actualitzava característiques tècniques"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut