Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Els partits de dretes espanyolistes s’alineen de nou per atacar a Puigdemont

|

- Publicitat -

Una nova ofensiva dels partits de dretes espanyolistes contra el president a l’exili, Carles Puigdemont, però els hi surt el tret per a la culata.

Cs, que porta mesos focalitzat en el tema dels suposats contractes russos de l’independentisme, ha presentat a la comissió d’Afers Institucionals una moció de dos punts, cap d’ells ha tingut èxit, només han atret el sector de dretes espanyolistes.

Publicitat

El primer punt només ha rebut el suport del PSC, Vox i Ciutadans (el PP no era present a la comissió), i, per tant, no ha prosperat. El seu objectiu era que l’Oficina de Pugidemont presenti un informe detallat que inclogui tots els contactes mantinguts amb l’entorn del Putin i exigeixen també: el calendari, els assistents i el lloc de les reunions.

Per altra banda, el segon punt tan sols ha rebut els vots a favor de Vox i Ciutadans. En aquest punt demanaven que la Conselleria de Presidència de la Generalitat, suspengui el finançament a aquesta oficina, fins que no es disposi de l’informe proposat al primer punt; sobre els contactes mantinguts des de l’Oficina de Puigdemont.

En la seva defensa, els partits independentistes han qualificat d’hipòcrita a la formació taronja, ja que exigeixen transparència, però alhora mai s’han atrevit a posar damunt la taula el cas d’espionatge massiu.

Un cop més queda evidenciat com aquest tipus de proposta per part dels partits espanyolistes per abolir a Puigdemont no tenen futur.

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut