Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Els comuns reben de valent a la xarxa per les seves crítiques a Borràs

|

- Publicitat -

Els comuns acumulen molta ràbia després que l’independentisme hagi arribat a un acord per donar la presidència del Parlament a Laura Borràs. Totes les declaracions posteriors al seu nomenament han estat de caràcter incendiari envers la nova presidenta, fet que ha comportat que la xarxa els deixi en evidència per la seva hipocresia parlant de pactes suposadament incomprensibles.

En especial, una piulada de la diputada dels comuns al Congreso, Aina Vidal Sáez, ha omplert Twitter de rèpliques que li recorden que els d’Albiach han votat juntament amb partits com Ciudadanos o Vox per tal d’intentar que Eva Granados presidís el Parlament. És el cas de la candidata de la CUP per Tarragona, Laia Estrada, que considera “absurd” que es pretengui que la CUP voti “majories diferents quan parlem del PSC o qualsevol altre partit del 155”. “El problema és que us heu acostumat tant a la servitud del PSOE que li heu agafat gust als gripaus que us fan empassar”, li ha etzibat en una piulada.

Publicitat


Vidal també acusa Borràs de considerar “estrangers, colons i aliens a la meitat de la població”, i usuaris com Albert Donaire li retreuen que els comuns “només sou aquí per crear mala maror”.

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut