Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La ràbia d’Albiach contra ERC pel suport a Borràs: “Ens han preferit a l’oposició”

|

- Publicitat -

La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha acusat aquest divendres ERC d’haver enviat la seva formació a l’oposició perquè han votat Laura Borràs (Junts) per ser presidenta de la cambra i que els comuns s’hagin quedat fora de la Mesa: “ERC ha preferit Junts abans que En Comú Podem”.

En una roda de premsa després del ple de constitució de la XIII legislatura, en el qual Borràs ha estat investida presidenta de la cambra catalana, ha donat per fet que els comuns es quedaran a l’oposició, perquè creu que la negociació sobre la composició de la Mesa està vinculada amb la formació de govern: “ERC ens ha preferit a l’oposició”.

Publicitat

Albiach ha criticat que aquesta elecció és “la hipoteca d’ERC amb Junts” i ha retret que en campanya els republicans diguessin que Borràs no seria candidata per la seva situació judicial i que ara la votin per ser presidenta.

“La via àmplia d’ERC sembla que era Borràs de presidenta i passar el corró per la Mesa del Parlament”, i ha defensat que hi havia una alternativa d’esquerres possible.

Considera que la presidència de Borràs no és una bona notícia perquè suposarà que el Parlament estigui “asfixiat per la gesticulació” i que no treballi per sortir de la crisi del coronavirus ni pel diàleg amb l’Estat.

Et pot interessar  Alamany acusa BComú de situar "per davant de tot les cadires" i defensa que el pressupost és "d'esquerres"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut