Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El rei del Marroc passa de rebre Pedro Sánchez pel suport de Podemos al Sàhara

|

- Publicitat -

El rei del Marroc, Mohamed VI, ha decidit obviar el president del Gobierno espanyol, Pedro Sánchez, i no el rebrà aquest desembre, com d’entrada estava previst. Segons informen diverses fonts al diari El Español, des del palau reial de Rabat informen que “l’agenda del rei està completa”, una excusa per quedar bé davant del veritable motiu del rei per passar d’Espanya: la presència de Podemos al Gobierno. Segons les fonts consultades, Mohamed VI respon d’aquesta manera a uns gests per part de l’executiu de coalició que han molestat a Rabat, com ara que el president del Gobierno no escollís el Marroc com el primer viatge oficial, la visita de l’estat a Algèria el passat mes d’octubre, l’aliança d’Espanya amb França pel conflicte del Sahel i Líbia, i el més important; que Unides Podem pressioni per tenir una representació diplomàtica al conflicte del Marroc amb el Sàhara Occidental.

D’aquesta manera, Pedro Sánchez es convertiria en el primer cap del Gobierno que no s’entrevisti amb el monarca marroquí en els últims vint anys.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut