Dimarts, 11 d'agost de 2020 - Edició 747
La República

La CUP acusa el Departament de Salut de finançar fundacions com Pro Vida

La formació cupaire ha demanat explicacions de les subvencions que rep la fundació Pro Vida per part de la Generalitat, en concret, del Department de Salut. La diputada de la […]

Marina Almansa
Marina Almansa 21/11/2018

La formació cupaire ha demanat explicacions de les subvencions que rep la fundació Pro Vida per part de la Generalitat, en concret, del Department de Salut. La diputada de la formació Natàlia Sànchez ha advertit que la fundació atempta contra el dret a decidir de les dones i ha titllat de molt greu que l’administració pública li atorgui fins a 30.000 euros en benefici mentre que són els serveis socials qui deriven les usuàries a Pro Vida, segons informacions de l’Observatori de Drets Sexuals i reproductius.

Per la seva banda, el conseller de Treball Chakir El Homrani, substituïnt a la consellera de Salut, Alba Vergés, ha contestat que “les línies de subvenció són lliures de concorrència” però ha negat rotundament que la Generalitat i, en concret, el Departament financiï projectes que vagin en contra de la llibertat de les dones, en aquest sentit. No obstant, ha garantit que es pendran les mesures i es faran “les inspeccions corresponents”.

Relacionats