Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Boya enceta el debat sobre Trapero: “Acaba de caure l’heroi de Catalunya”

La cupaire ha reaccionat a la revelació de Trapero que els Mossos tenien un pla a punt dos dies abans de la DUI per detenir el Govern si els ho ordenava la justícia

|

- Publicitat -

Mireia Boya ha reaccionat a la declaració del Major dels Mossos d’Esquadra durant l’1-O, Josep Lluís Trapero, avui al Tribunal Suprem en el marc del judici al procés. “Bé, acaba de caure l’heroi de Catalunya”, ha escrit Boya a Twitter en relació a la revelació de Trapero que el cos de policia catalana tenia un pla a punt dos dies abans de la DUI per detenir el Govern si els ho ordenava la justícia. 

Les paraules de la cupaire han encetat un debat a la xarxa sobre la figura de Trapero, admirat per molts en relació al seu paper en els atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils; a més de per l’actuació dels Mossos l’1-O, quan no van carregar contra els votants com sí que va fer la policia espanyola. La majoria d’usuaris que han contestat la publicació de Boya s’han mostrat en desacord amb les seves paraules, però altres li han donat suport, com es pot veure en les respostes a la seva piulada.

Publicitat

Et pot interessar  Tres detinguts per atracar amb arma de foc dos bancs de Pallejà i Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut