Dilluns, 21 d'Octubre de 2019 - Edició 452
La República

Boya enceta el debat sobre Trapero: “Acaba de caure l’heroi de Catalunya”

Mireia Boya ha reaccionat a la declaració del Major dels Mossos d’Esquadra durant l’1-O, Josep Lluís Trapero, avui al Tribunal Suprem en el marc del judici al procés. “Bé, acaba […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 14/03/2019
Josep Lluís Trapero, durant la seva declaració al Tribunal Suprem / ACN

Mireia Boya ha reaccionat a la declaració del Major dels Mossos d’Esquadra durant l’1-O, Josep Lluís Trapero, avui al Tribunal Suprem en el marc del judici al procés. “Bé, acaba de caure l’heroi de Catalunya”, ha escrit Boya a Twitter en relació a la revelació de Trapero que el cos de policia catalana tenia un pla a punt dos dies abans de la DUI per detenir el Govern si els ho ordenava la justícia. 

Les paraules de la cupaire han encetat un debat a la xarxa sobre la figura de Trapero, admirat per molts en relació al seu paper en els atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils; a més de per l’actuació dels Mossos l’1-O, quan no van carregar contra els votants com sí que va fer la policia espanyola. La majoria d’usuaris que han contestat la publicació de Boya s’han mostrat en desacord amb les seves paraules, però altres li han donat suport, com es pot veure en les respostes a la seva piulada.

Relacionats