Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Artadi també contradiu Torra: “La nostra via és la catalana”

La consellera de la Presidència creu que la Casa Llotja de Mar "no és la millor opció" per al Consell de Ministres si el govern espanyol està preocupat per la mobilitat

|

- Publicitat -

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha negat que el president de la Generalitat, Quim Torra, ordenés canvis als Mossos després de l’actuació a Terrassa i Girona. “No va haver cap ultimàtum. Vaig parlar amb el president i em va dir que no havia donat cap instrucció als Mossos perquè fessin canvis. I per tant, jo em crec la paraula del president”, ha afirmat en una entrevista a ‘Els Matins a TV3’.

Artadi també ha negat que el president de la Generalitat hagi dit que s’ha de seguir la via eslovena i creu que s’han tret de context les paraules de Torra. “La nostra via és la via catalana”, ha conclòs. És una de les altres contradiccions i correccions que ha patit el president, després que Torrent també negués les reminiscències de la via eslovena i es referís que la via a seguir era l’escocesa. 

Publicitat

La portaveu ha assegurat que “la relació amb el govern Sánchez és menys fluïda que abans. Sembla que Vox i el PP marquen la política.” D’altra banda, la portaveu del Govern ha considerat que la Casa Llotja de Mar “no és la millor opció” per fer el Consell de Ministres si el govern espanyol està preocupat per la mobilitat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut