Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

La doble de vara de mesura dels canals públics d’Arrimadas

La líder del partit de Ciudadanos a Catalunya ha tornat a arremetre contra TV3 perquè, segons la candidata, només un 6% dels votants del seu partit s’informen a través del […]

Redacció 24/04/2019
La líder de Cs, Inés Arrimadas, durant la seva intervenció al ple del Parlament amb un grapat de llaços grocs

La líder del partit de Ciudadanos a Catalunya ha tornat a arremetre contra TV3 perquè, segons la candidata, només un 6% dels votants del seu partit s’informen a través del canal públic, contraposant-ho amb l’electorat de Junts per Catalunya, que respon un 89%. Amb tot, Arrimadas creu que la Coporació catalana de mitjans “és una vergonya”.

“Ja n’hi ha prou, és incitació a l’odi contra la majoria dels espanyols”, ha tornat a sentenciar la líder de Ciudadanos a una entrevista a RAC1. Després d’anomenar un seguit d’exemples que, segons la cap de llista per Barcelona al Congreso, ha protagonitzat TV3, el periodista Jordi Basté li ha demanat per la imatge del nen vestit de Legionario i cantant ‘El novio de la muerte’ a Canal Sur. Arrimadas, a la defensiva, ha contestat amb la performance d’Empar Moliner cremant una Constitució per protestar contra la pobresa energètica a un programa de la televisió pública catalana. Preguntada per si ho equipara, la cap de llista ha dit que “trobo més greu la crema de la Constitució”.

A més, la candidata nacionalista ha tornat a carregar contra Toni Soler i Toni Albà i ha assegurat que són responsables d’haver-li dit “puta”, encara que Albà fos un col·laborador extern i ho fes des del seu compte de Twitter, mentida que també escampa Rivera als mitjans públics.