Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Allau de crítiques davant les declaracions de Milá: “A TV3 no hi ha espai per als xarnegos”

|

- Publicitat -

La presentadora Mercedes Milá, coneguda per a les seves entrevistes carrega contra la televisió pública catalana, de nou. Milá presentarà el programa de Movistar+, Milá vs Mila, el qual s’estrenarà avui, on s’enfronta a alguns dels personatges famosos a qui va entrevistar fa uns anys per veure’n la evolució.

Milá va presentar “Dilluns, dilluns” a TV3 el 1988 i assegura que no ho tornaria a fer: “Mai més tornaré a fer un programa en català. Et tornen boja, t’exigeixen un nivell de perfecció que jo no tinc”. A continuació, ha afegit una justificació que ha comportat molt ressò i polèmica a xarxes socials: “Jo soc una xarnega i no crec que hi hagi espai per als xarnegos a TV3” i finalment conclou: “Cal ser molt més pur per ser allà”, conclou les seves declaracions plenes de provocació.

Publicitat

A xarxes se l’ha criticat per les declaracions incendiàries, totes elles dirigides a la paraula xarnega, ja que ella no ho és: “Senyora filla del comte del Montseny i neta del president de la Diputació franquista Josep Maria Milà i Camps, jo, fill de gitana manxega, hi faig de tertulià” o bé, “Mercedes Milà és descendent de famílies de l’alta burgesia catalana, amb títol nobiliari i tot (comtat de Montseny), franquistes i que fa generacions que havien abandonat el català com a llengua familiar, per a significar-se. No és “xarnega”, és una pocavergonya”.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut