Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Pimec no pot amb Canadell i segueix endavant amb la querella

La patronal catalana ha assenyalat que continuarà endavant amb la querella contra l’expresident de la Cambra de Barcelona Joan Canadell per presumptes injúries

Redacció
Redacció 17/04/2021
Pla mig del president de Pimec, Antoni Cañete, i el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, conversant abans de l'acte empresarial a l'Estació del Nord, el 4 de març del 2021. (Horitzontal)

No li perdonen a Joan Canadell que digués la veritat

Segons ha assenyalat a través d’un comunicat aquest divendres, la patronal seguirà amb la querella “en defensa del bon nom” de Pimec i el dels seus socis, com també per reparar les manifestacions públiques contra l’entitat.

També ha indicat que s’ha ofert la possibilitat de rectificar a l’actual diputat de Junts per les seves “reiterades manifestacions públiques en contra de l’entitat”, però que ho ha rebutjat.

La patronal continuarà amb el procés judicial per la via civil amb una demanda de judici ordinari per tutela del dret fonamental a l’honor, “en compensació dels danys reputacionals causats”.

Pel que fa a l’eventual indemnització econòmica que es pot generar, Pimec ha decidit que es destinarà a una entitat sense ànim de lucre amb fins socials per a empresaris que poden estar en “situació de necessitat”.