Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Picabaralla entre el Gobierno i el PP: Bolaños diu a Feijóo que Sánchez estarà “encantat de debatre”

|

- Publicitat -

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha assegurat que el president espanyol, Pedro Sánchez, estarà “encantat de debatre” amb Alberto Núñez Feijóo, contestant així al repte proposat pel líder del PP. En aquest sentit, Bolaños ha defensat que Sánchez és el president que més ha debatut a les Corts.

Publicitat

“També és una oportunitat per a Feijóo d’estudiar-se una mica els temes i fer alguna proposta, i que aconsegueixi no dir dades que són falses en les seves intervencions”, ha ironitzat el ministre, que ha recordat alguns exemples. Bolaños ha demanat al popular que es repensi la seva actitud i exerceixi una oposició “a l’altura del moment”.

Des del Vaticà, Bolaños ha dit que “és difícil trobar un sol espanyol que no s’hagi beneficiat d’alguna mesura aprovada pel govern”, i ha recriminat l’actitud del PP en aquest sentit. “Tenim una oposició que canvia de cara, però només de cara, continua en el ‘no’ cada dia, intentant desgastar el govern, però amb el seu vot contrari danya els ciutadans”, s’ha queixat.

A parer seu, és “difícil d’explicar” que el PP no hagi votat el pla d’estalvi energètic que “s’ha aprovat sense cap debat en tots els països”. “Tant de bo Feijóo s’ho repensés i tinguéssim una oposició a l’altura d’Espanya i del moment”, ha conclòs.

Et pot interessar  El Tribunal Constitucional desestima el recurs del PP i avala el model lingüístic de la Llei Celaá
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió