Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Marina Geli i Neus Munté tanquen la llista de Junts a la demarcació de Barcelona

|

- Publicitat -

Junts, que aquest matí ha entregat els 52.459 avals a les quatre Juntes electorals per poder concórrer a les eleccions del 14-F, ha fet públics també els noms que tancaran les llistes de cada circumscripció. Aquests llocs es van deixar al marge del procés intern de primàries pel seu valor simbòlic. Les exconselleres Marina Geli i Neus Munté tanquen la llista a la demarcació de Barcelona. També ocupen posicions de tancament personalitats com la dibuixant, Pilarín Bayés; la cuinera, Ada Parellada; l’advocada, Magda Oranich; el fundador de Súmate i exdiputat que va presentar-se a les primàries de Demòcrates, Eduardo Reyes; l’actor i directoral teatral Joan Lluís Bozzo; l’actual consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i el diputat de Junts en aquesta última legislatura, Toni Morral, entre d’altres.

Publicitat

A Tarragona tanquen la candidatura els alcaldes de Valls i Montblanc, Dolors Farré i Pep Andreu. A Girona, l’alcaldessa de Serra de Daró, Glòria Marull i l’exdirectora de l’institut Migdia, Rosa Moneny. I finalment, la de Lleida, la clouen Violant Cervera, exdiputada, i l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir.

https://twitter.com/jxcatcamptgn/status/1346771825007730688

Podeu consultar les llistes definitives aquí:

210106 NdP llistes i registre de signatures

Et pot interessar  La CUP reitera el "perill" que l'amnistia derivi en una "desactivació" del conflicte català i un enfortiment de l'Estat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió