Edició 2088

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 13 de abril del 2024
Edició 2088

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 13 de abril del 2024

Lluís Llach: No, el meu partit és ERC

|

- Publicitat -

A la pregunta de Xirgo, Perquè simpatitza amb la CUP? La resposta ha estat contundent per part de Llach, “No, el meu partit és ERC.

I Xirgo li pregunta, “Però li vaig sentir a dir que havia votat la CUP”, I Llach contesta amb molta contundència:

Publicitat

Sí, perquè no puc votar ERC amb el plantejament actual. Des del canvi de direcció estratègica d’ERC no els puc votar. I és el partit on jo em sentiria còmode. Em trobo bé, amb ERC, per moltes coses, també pel que va significar com a partit durant la República, i per seva connexió amb l’anarquisme. El meu partit és ERC però no hi puc ser. Ho sento. És que han fet un gir de 180 graus sense que ningú hagi dit: “Ens vam equivocar.” Quan un s’equivoca què ha de fer? Entenc el que representa l’exili i la presó. Però si es canvia 180 graus l’estratègia i amb la mateixa gent… em pregunto què ha passat. Ens vau enganyar abans? Però no vull parlar només d’ERC. A la CUP i a Junts també hi ha molt mullader.

Lluís Llach també mostra decepció amb Junts i la mateixa CUP, “Estic decebut. Se’ns ha volgut desmobilitzar” i explica el moment actual i el fet del concert del dia 18 de desembre organitzat pel Debat Constituent. També fa referència al paper del Consell per la República.

 

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut