Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

L’exregidora d’Urbanisme de Blanes denuncia l’alcalde a fiscalia per assetjament laboral, injúries i prevaricació

|

- Publicitat -

L’exregidora d’Urbanisme de Blanes (Selva), Rosa Aladern (Comuns), ha denunciat l’alcalde Àngel Canosa (ERC) davant la fiscalia per assetjament laboral, injúries, calúmnies i prevaricació urbanística. Aladern va ser destituïda l’1 d’agost passat a través d’un decret d’alcaldia per suposades irregularitats de gestió mentre ostentava el càrrec. Mentre Canosa (ERC) va afirmar que la destituïa amb “la voluntat d’actuar amb fermesa per assegurar una bona gestió pública”, Aladern (Comuns) denuncia que les acusacions no són certes i que se la va apartar de manera improcedent.

Publicitat

 

A través d’un comunicat, Aladern ha exposat que Canosa l’hauria cessada del càrrec abans d’encarregar que s’investigués la seva gestió al capdavant de l’àrea. I que més endavant, “tot i saber” que el dictamen que l’alcalde va encarregar “l’exonerava de tota responsabilitat, va mantenir públicament que havia comès irregularitats presentant la denúncia a la fiscalia”. Uns fets que l’ara regidora a l’oposició qualifica d’atac” a la seva persona.

 

Aladern també acusa Canosa de no retractar-se públicament de les seves declaracions i d’haver aprofitat que els tres informes elaborats a posteriori de la destitució estiguin sota secret de plenari per, diu, “enterbolir la situació”. A més, subratlla que la resolució d’aquests informes l’eximeix “de tota culpa”.

 

Aladern ha denunciat a més “dificultats” a les que assegura haver-se vist sotmesa durant la legislatura i “limitacions de competències assignades”, així com suposades actuacions que hauria dut a terme l’alcalde “fora dels tràmits legalment previstos”.

 

Publicitat

Més notícies

Opinió