Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Els resultats de Podemos: “Cada dia més cansat de la política”

El divulgador científic i influenciador a Twitter Sánchez-Crespo ha exposat el seu esgotament per les actituds dels polítics, que volen estar a missa i repicant, per no perdre força política

Redacció
Redacció 10/09/2021

El professor universitari, divulgador i emprenedor Dani Sanchez-Crespo, que actualment té més de 74.000 seguidors a Twitter, ha destacat el paper de Podemos a l’hora de parlar de l’ampliació de l’aeroport del Prat i ha afirmat que està “cada dia més cansat de la política”.

En concret, ha comentat que En Comú Podem i Podemos han estat fent un doble paper, malgrat pertànyer al mateix polític, i per tant, se suposa que haurien de tenir uns principis polítics similars. Ha mostrat que la proposta d’ampliació de l’aeroport va venir de l’executiu espanyol en el qual Podemos hi és, però que ha expressat que estava en contra.

Així, ha destacat l’ambigüitat que suposa que un cop s’ha decidit que el projecte no tirava endavant, d’una banda Podemos ho ha celebrat, però de l’altra culpa a la Generalitat. Sánchez-Crespo ha lamentat que no es pot repicar i anar a la processó i, de manera irònica, ha donat a entendre que el plantejament de la formació lila no acaba de ser “lògic”.