Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Els Mossos, preocupats per una ‘rave’ a Sant Jordi Desvalls que concentra un centenar d’assistents

La policia catalana descarta, almenys per ara, desallotjar els assistents de la festa, ja que això podria provocar aldarulls

|

- Publicitat -

Les festes alternatives, també conegudes com a ‘raves’, s’han multiplicat entre els joves els darrers mesos. Catalunya ha estat l’escenari d’algunes d’elles, com ara la polèmica ‘rave’ celebrada a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) el gener del 2021, en plena pandèmia, o la més recent, celebrada a mitjans de març a Muntanyola (Osona). Ara, els Mossos d’Esquadra vigilen els accessos a una nova ‘rave’, que s’està desenvolupant a Sant Jordi Desvalls (Gironès), i que concentra entre una vuitantena i un centenar d’assistents, segons l’ACN.

Publicitat

Els Mossos han rebut la primera trucada alertant de la festa il·legal a les cinc de la matinada. La ‘rave’ està ubicada en una zona de difícil accés, en una antiga sorrera abandonada propera al riu Ter, i allunyada dels nuclis urbans veïns de Cervià, Sant Joan de Mollet i Bordils, segons informa ‘El Punt Avui’. Per aquest motiu, la policia catalana descarta, almenys per ara, desallotjar els assistents de la festa, ja que això podria provocar aldarulls. De moment, els agents vigilen els accessos a la festa amb controls dinàmics, amb els quals volen dissuadir possibles nous assistents de sumar-se a la festa.

Et pot interessar  VÍDEO | Denuncien càrregues dels Mossos durant un desnonament a Mataró
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió