Diumenge, 5 de desembre de 2021 - Edició 1228
La República

El Govern de Colau converteix Barcelona en ciutat súbdita: “Tothom serà benvingut el 17-A”

La tinenta d’alcalde de Barcelona Laia Ortiz ha defensat aquest dilluns que “tothom serà benvingut” a la commemoració de l’aniversari del atemptats del 17 d’agost, en què els protagonistes seran […]

Redacció
Redacció 06/08/2018
Pla de la segona tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz

La tinenta d’alcalde de Barcelona Laia Ortiz ha defensat aquest dilluns que “tothom serà benvingut” a la commemoració de l’aniversari del atemptats del 17 d’agost, en què els protagonistes seran les víctimes, els seus familiars i el seu record, ha remarcat. Unes declaracions que s’emmarquen en la polèmica sobre la visita de Felipe VI a la ciutat.

En declaracions als mitjans, ha ressaltat que, de la mateixa manera que tothom és benvingut, “no hi ha cap invitació especial a ningú, sinó que precisament és un acte obert en el qual els protagonistes han de ser les víctimes i el seu record”.

Després de crítiques i suports a l’assistència del Rei Felipe VI a l’acte, Ortiz ha insistit que és un acte ciutadans en què es mostrarà el respecte i la solidaritat amb les víctimes i les persones afectades: “Aquests són els únics protagonistes de l’acte”.