Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

El conseller Joan Ignasi Elena anuncia que es farà militant d’ERC

El responsable d'Interior afirma que el partit representa "la gran casa de l'esquerra nacional" de Catalunya

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, es farà militant d’ERC aquesta setmana. Així ho ha anunciat aquest dimecres a la tarda, durant un míting de campanya per les eleccions del 28-M, al Poblenou: “He decidit fer un pas més”. Elena, que com el candidat a Barcelona, Ernest Maragall, havia militat al PSC, ha afirmat que ERC representa ara “la gran casa de l’esquerra nacional” de Catalunya.

Publicitat

El conseller d’Interior ha lloat el projecte que encapçalen Oriol Junqueras i Marta Rovira. En canvi, ha carregat contra els socialistes, a qui ha acusat de “renunciar al dret a decidir”, i a defensar l’statu quo i “els de sempre”. “D’aquesta gent no ens en podem fiar”, ha conclòs.

Ha demanat permís a Junqueras i Rovira

Elena ha explicat que és un “honor” formar part del Govern, i que ara ha decidit participar també des del mateix projecte del partit. “I al teu costat, Ernest”, ha dit interpel·lant Maragall.

El conseller ha afegit que ha demanat permís a Junqueras i Rovira per tenir el seu aval i poder-se incorporar al partit com afiliat. L’anunci ha arrencat els aplaudiments del públic.

Et pot interessar  Aragonès agraeix a les institucions europees la implicació en la investigació del 'Catalangate'
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió