Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Colau acota el cap per la polèmica amb el programa ‘Amunt Persianes’: “No tornarà a passar”

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Barcelona comprarà finalment 35 locals en el marc del programa ‘Amunt Persianes’. Aquest projecte, que teòricament pretén comprar locals buits a la ciutat per cedir-los i revitalitzar-los, va ser criticat fa un temps per ERC i per Junts perquè alguns locals a les Corts sí que tenien activitat i, per tant, no tenia sentit incloure’ls. A més, JxCat va portar un dels locals al Comitè d’Ètica perquè pertanyia a un conseller municipal dels comuns.

Publicitat

Segons ha precisat Colau, d’aquests 35 locals, hi ha 29 compres ja formalitzades i 6 que estan pendents de signatura. “Alguns propietaris han retirat la seva proposta i es formalitzarà la compra amb 35 dels 38 propietaris”, ha afirmat. L’alcaldessa també ha reiterat que els 16 locals de les Corts que tenien activitat a dins ja es van descartar i, per tant, no es compraran. “Hi ha hagut un incident i un cop ha passat no tornarà a passar”, ha afirmat respecte futures convocatòries.

ERC ha criticat que el govern municipal no té “cap projecte” sobre el contingut dels locals comprats, igual que també considera que els criteris d’ubicació dels locals són “inexistents” i generen “incoherències”. “Compren i no saben amb quin objectiu”, han assenyalat els republicans, que han lamentat que la “mala gestió” hagi acabat col·lateralment afectant alguns negocis de les Corts.

Et pot interessar  ERC referma el seu rol d'oposició a Barcelona i critica la "competència" entre TriasxBCN i BComú per entendre's amb Collboni
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió