Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Baños ironitza sobre la nova taula de diàleg: “Catalunya, Solucions Felices”

L’activista utilitza el seu to humorístic per denunciar la taula de diàleg: “Veurem coses guapes. Tingueu fe”

Redacció 16/07/2022
Antonio Baños, exdiputat de la CUP, en una imatge d'arxiu

Antonio Baños ha estat crític amb la resposta de Pere Aragonès després de celebrar-se l’esperada reunió amb Pedro Sánchez qui va assegurar que va sortir-ne “satisfet”. Així mateix, el president de la Generalitat va manifestar que el “clima correcte” de la trobada servirà perquè els dos executius se “sobreposin” a les “diferències” i “dificultats” i així obtenir acords.

Davant les declaracions l’activista no ha tardat en reccionar. Baños, en primer lloc, anuncia que tot plegat està anant massa ràpid i, pel seu parer “s’estan precipitant” ambdues parts. De seguida compte d’ironia la piulada i assegura “El MHP ha dit que la pròxima reunió és la bona. Que veurem coses guapes. Tingueu fe. Penseu que ara ja tenen la metodologia de la negociació i això mola mogollón” i afegeix: “Jo veig lo de la taula de diàleg encarrilat”.

Finalment, conclou amb el seu to humorístic tan característic dient: “Catalunya: Soluciones Felices!!!”, amb la qual cosa fa referència a les paraules d’Iceta qui demanava que Puigdemont tornés a Catalunya i així és “trobaries solucions felices” com els “indults”. Unes paraules que van aixecar polseguera i encara avui dia creen polèmica.