Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Arrimadas: “No és cert que Catalunya tingui poques competències”

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas ho té clar. “No és cert que Catalunya tingui poques competències”. La formació taronja no creu que sigui necessari un altre Estatut […]

Anna Solé Sans
Anna Solé Sans 05/09/2018
Inés Arrimadas, en una imatge d'arxiu

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas ho té clar. “No és cert que Catalunya tingui poques competències”. La formació taronja no creu que sigui necessari un altre Estatut per tenir més autogovern: “Hi ha competències que no s’han desenvolupat”.

“Som de les regions d’Europa que tenim més competències. Si un mira com s’han gestionat, tenim molt marge de millora”, ha assegurat en una entrevista a RAC1.

“Allargar el xiclet”

“No se suposava que ha havíem fet el referèndum?”, s’ha preguntat. “Té ganes d’allargar el xiclet” i ha afegit que “el que em preocupa és que volen escalfar el carrer”.

Arrimadas s’ha mostrat decebuda que “el contingut de monotema”, monopolitzés el discurs que aquest dimarts el president de la Generalitat, Quim Torra, va oferir al TNC. “A Quim Torra no li agrada el debat. Ho fan tot, com Puigdemont, fora del Parlament. Porto dos mesos sense poder fer-li una pregunta en una sessió de control”.

La líder de Ciutadans ha reiterat que s’exclou a “més de la meitat dels catalans” i justament aquest és el motiu de la formació taronja per demanar de nou l’aplicació del 155.