Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Vox creu que el Govern vol “islamitzar les escoles” amb el pla per impartir religió als centres públics

ACN Barcelona.-El grup parlamentari de Vox ha anunciat aquest dilluns que registrarà una bateria de preguntes al Parlament per demanar explicacions al Govern sobre el pla pilot per impartir religió […]

Avatar
Agències 06/09/2021

ACN Barcelona.-El grup parlamentari de Vox ha anunciat aquest dilluns que registrarà una bateria de preguntes al Parlament per demanar explicacions al Govern sobre el pla pilot per impartir religió islàmica als centres educatius públics. En un comunicat, Vox ha assegurat que és un “error” la creixent introducció de la religió islàmica a l’escola i ha exigit saber quants diners gastarà el Govern per “islamitzar les escoles”. El grup també vol saber a quants centres s’impartirà l’assignatura, en quins municipis i quins requisits han de complir els docents per impartir la matèria. En el mateix comunicat, la formació ha advertit del “perill” d’introduir aquesta assignatura a l’educació.

Vox també pregunta sobre el procediments i els fonaments per impulsar el pla aquest curs i reclamen saber a quantes escoltes s’ensenya l’àrab, els nombre d’alumnes que participen de les classes i el pressupost anual que s’hi destina.