Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Un diputat del PP diu a Yolanda Díaz que a Unides Podem “les dones només pugen en l’escalafó si s’agafen fort a una cua”

ACN Madrid.-El diputat del PP Diego Movellán ha dit a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, que a Unides Podem “les dones només pugen en l’escalafó si s’agafen fort a […]

Avatar
Agències 22/03/2021

ACN Madrid.-El diputat del PP Diego Movellán ha dit a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, que a Unides Podem “les dones només pugen en l’escalafó si s’agafen fort a una cua”, en referència a la de Pablo Iglesias. Movellán ha afegit, en una intervenció aquest dilluns a la comissió de Treball del Congrés, que passa “com al conte de Rapunzel”. Díaz ha demanat una rectificació i ha criticat que les paraules de Movellán són un “exercici clar de masclisme”. El diputat popular ha acceptat retirar-les però ha insistit que tothom “sap com funciona el seu partit i els nomenaments”. Díaz ha insistit que la ciutadania “mereix una millor oposició” i les dones “no mereixen aquest tracte”.

Movellán ha fet referència a la marxa d’Iglesias del govern espanyol i al fet que Díaz agafarà el relleu com a vicepresidenta.