Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Tarragona reparteix targetes moneder a gairebé 400 famílies per cobrir necessitats bàsiques

ACN Tarragona.-L’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) de Tarragona va començar a repartir dissabte passat 381 targetes moneder a famílies o persones que en aquests moments passen per dificultats econòmiques, […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Tarragona.-L’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) de Tarragona va començar a repartir dissabte passat 381 targetes moneder a famílies o persones que en aquests moments passen per dificultats econòmiques, per tal de cobrir les seves necessitats bàsiques. Aquestes targetes serviran per comprar aliments i s’utilitzaran sempre que es consideri necessari amb la valoració prèvia dels professionals de serveis socials de l’Ajuntament. A més de les 381 targetes moneder que s’estan repartint, els serveis socials de l’Ajuntament han recarregat 193 targetes a persones que ja disposaven d’aquesta ajuda destinada a aliments i medicines, la qual cosa suma 574 targetes moneder.

“Entenem que, ara més que mai, les famílies més vulnerables han de tenir les necessitats bàsiques cobertes. És una mesura preventiva que utilitzem per donar suport a les persones que en aquests moments ho necessiten”, apunta la consellera i presidenta de l’IMSS, Carla Aguilar-Cunill. La consellera municipal afegeix que des de l’organisme “fa una valoració continuada” de la situació de les persones sense recursos per tal que tinguin els serveis bàsics coberts i avança que, si és necessari, les ajudes s’aniran ampliant.