Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

‘Spy x family’, ‘Signos de afecto’, ‘Atelier of witch hat’ i ‘Tokyo girls’, premiats al 28è Manga Barcelona

ACN L’Hospitalet de Llobregat – ‘Spy x family’ (IVREA), de Tatsuya Endo, ha guanyat el premi al millor manga shonen del 28è Manga Barcelona; ‘Signos de afecto’ (Arechi Manga), de […]

Agències 08/12/2022

ACN L’Hospitalet de Llobregat – ‘Spy x family’ (IVREA), de Tatsuya Endo, ha guanyat el premi al millor manga shonen del 28è Manga Barcelona; ‘Signos de afecto’ (Arechi Manga), de Suu Morishita, el millor shojo; ‘Atelier of witch hat’ (Milky Way Ediciones), de Kamome Shirahama, el millor seinen i ‘Tokyo girls’ (Planeta Cómic), d’Akiko Higashimura, el millor josei El shonen és la variant del còmic japonès adreçada especialment a nois i el shojo és la variant per a noies, mentre que el seinen i el josei està dedicat a un públic més madur. Fidel de Tovar i Dani Bermúdez reben el guardó al millor manga d’autor espanyol per ‘El tiempo de los tres’ (Norma Editorial). El Manga Barcelona ha arrencat aquest dijous a la Fira Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat.

‘Pokémon Sol y Luna’ (Norma Editorial), de Hidenori Kusaka i Satoshi Yamamoto, ha rebut el premi al millor kodomo, gènere enfocat a un públic infantil; ‘Megumi y Tsugumi’ (Arechi Manga), de Mitsuru Si, millor BL; ‘¡Huyamos juntas!’ (Milky Way Ediciones), de Battan, millor yuri, i ‘Me enamoré de la villana’ (Sekai Editorial), d’Hanagata i Inori, millor loght novel. El millor fanzine ha estat per ‘The KameTeam’ de Lobo Art, Edu Gomez.

El Manga Barcelona també ha guardonat ‘Spy x family’, distribuïda per Crunchyroll, amb el premi a la millor estrena de sèrie d’anime; ‘Jujutsu kaisen 0’, distribuïda per Crunchyroll, amb el premi a la millor estrena de pel·lícula d’anime; ‘Guardianes de la noche (Edición Col·leccionista)’ distribuïda per Selecta Visión, amb el premi a la millor sèrie d’anime en format físic, i ‘Guardianes de la noche: tren infinito’ (Edició Col·leccionista), millor pel·lícula anime en format físic.