Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

SCC catalana titlla l’Onze de Setembre de “funeral” d’un procés “esgotat i tòxic”

ACN Barcelona.-Societat Civil Catalana (SCC) ha titllat l’Onze de Setembre de “funeral” d’un procés “esgotat i tòxic” que ha tallat “les ales de Catalunya” durant els darrers deu anys. Ho […]

Avatar
Agències 11/09/2021

ACN Barcelona.-Societat Civil Catalana (SCC) ha titllat l’Onze de Setembre de “funeral” d’un procés “esgotat i tòxic” que ha tallat “les ales de Catalunya” durant els darrers deu anys. Ho ha dit aquest dissabte el seu president, Fernando Sánchez Costa, assegurant que els catalans “han desconnectat” del moviment perquè saben que és sinònim de declivi “econòmic i social”. Per això, l’associació ha iniciat una recollida de signatures perquè la festa de Catalunya es traslladi al 23 d’abril, diada de Sant Jordi. “L’11-S s’ha convertit en la festa de l’Assemblea Nacional Catalana. El 23 d’abril serà la festa i la Diada de tots els catalans”, ha reblat.

“Els líders independentistes fa anys que es comporten amb una gran irresponsabilitat i infantilisme. A ells els fan molta gràcia, però fora les coses van de debò”, ha reblat el president de l’entitat. Sánchez Costa també ha recordat que “la inseguretat jurídica i el caos polític” es paguen sempre amb la pèrdua d’inversions i llocs de treball. “El procés ens ha robat una dècada i ha impedit l’enlairament de Catalunya en el segle XXI” ha afegit.