Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024
Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024

Sánchez es reuneix el mateix dia amb Feijóo i amb Mohamed VI

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’: “Sánchez y Feijóo abren una fase de deshielo pero sin acuerdos”. A sota, declaracions del president de la Conferència Episcopal Espanyola: “Sobre los abusos en la Iglesia: “Hemos sido un poco lentos””. ‘El Periódico’, també amb la cimera PSOE-PP: “Sánchez y Feijóo rompen el hielo sin acercar posturas”. A sota, foto per a la trobada de Sánchez i Mohamed VI: “Más cerca de Marruecos”. ‘El Punt Avui’ analitza els resultats de l’enquesta d’intenció política del CEO: “Majoria en perill”. En segon terme, destaca: “Forcadell eleva a Europa un cas sense precedents”.

‘La Vanguardia’ destina el titular principal al desgel entre PSOE i PP: “Sánchez i Feijóo no arriben a pactes però recuperen la relació institucional”. I a sota, fotografia del president del govern espanyol reunit amb Mohamed VI: “Espanya segella una nova etapa amb el Marroc”.

Publicitat

‘La Razón’ analitza la cimera entre el president del govern espanyol i el nou cap de l’oposició: “Sánchez dedicó solo diez minutos a la economía y fue a petición de Feijóo”. I al costat: “La ONU expulsa a Rusia del Consejo de Derechos Humanos por la invasión”.

‘Ara’ obre amb les conseqüències de la guerra, en aquest cas per al règim de Vladímir Putin: “L’ONU suspèn Rússia del Consell de Drets Humans”. La fotografia central, també per a la cimera de Moncloa i Rabat: “Sánchez estreny lligams amb Mohamed VI”.

‘ABC’ destaca les pressions europees a Rússia per la invasió a Ucraïna: “Europa se prepara para la guerra energètica total”. A sota, fotografia de Pedro Sánchez reunit amb Mohamed VI: “Al servicio de su majestat con el rechazo del Congreso”.

I ‘El Mundo’, que destaca la reunió entre els líders de PSOE i PP: “Sánchez liquidó el pacto fiscal de Feijóo en minutos: “No se puede””. I al costat: “Cómo la intel·ligència de Ucrania engañó a los rusos para salvar Kiev”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió