Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Sánchez es reuneix el mateix dia amb Feijóo i amb Mohamed VI

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’: “Sánchez y Feijóo abren una fase de deshielo pero sin acuerdos”. A sota, declaracions del president de la Conferència […]

Agències 07/04/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’: “Sánchez y Feijóo abren una fase de deshielo pero sin acuerdos”. A sota, declaracions del president de la Conferència Episcopal Espanyola: “Sobre los abusos en la Iglesia: “Hemos sido un poco lentos””. ‘El Periódico’, també amb la cimera PSOE-PP: “Sánchez y Feijóo rompen el hielo sin acercar posturas”. A sota, foto per a la trobada de Sánchez i Mohamed VI: “Más cerca de Marruecos”. ‘El Punt Avui’ analitza els resultats de l’enquesta d’intenció política del CEO: “Majoria en perill”. En segon terme, destaca: “Forcadell eleva a Europa un cas sense precedents”.

‘La Vanguardia’ destina el titular principal al desgel entre PSOE i PP: “Sánchez i Feijóo no arriben a pactes però recuperen la relació institucional”. I a sota, fotografia del president del govern espanyol reunit amb Mohamed VI: “Espanya segella una nova etapa amb el Marroc”.

‘La Razón’ analitza la cimera entre el president del govern espanyol i el nou cap de l’oposició: “Sánchez dedicó solo diez minutos a la economía y fue a petición de Feijóo”. I al costat: “La ONU expulsa a Rusia del Consejo de Derechos Humanos por la invasión”.

‘Ara’ obre amb les conseqüències de la guerra, en aquest cas per al règim de Vladímir Putin: “L’ONU suspèn Rússia del Consell de Drets Humans”. La fotografia central, també per a la cimera de Moncloa i Rabat: “Sánchez estreny lligams amb Mohamed VI”.

‘ABC’ destaca les pressions europees a Rússia per la invasió a Ucraïna: “Europa se prepara para la guerra energètica total”. A sota, fotografia de Pedro Sánchez reunit amb Mohamed VI: “Al servicio de su majestat con el rechazo del Congreso”.

I ‘El Mundo’, que destaca la reunió entre els líders de PSOE i PP: “Sánchez liquidó el pacto fiscal de Feijóo en minutos: “No se puede””. I al costat: “Cómo la intel·ligència de Ucrania engañó a los rusos para salvar Kiev”.