Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Rosalía publica un remix de ‘Despechá’ amb Cardi B

ACN Barcelona – Rosalía publicarà aquesta mitjanit un remix de ‘Despechá’ amb la popular rapera nord-americana Cardi B. La cantant catalana va anunciar aquest dimecres a través de les xarxes […]

Agències 15/12/2022

ACN Barcelona – Rosalía publicarà aquesta mitjanit un remix de ‘Despechá’ amb la popular rapera nord-americana Cardi B. La cantant catalana va anunciar aquest dimecres a través de les xarxes la publicació de la nova versió sense explicar amb qui la faria i no ha estat fins aquest dijous al migdia que ha desvetllat que la col·laboració seria amb Cardi B. Ara, juntes, han col·laborat en una nova versió de ‘Despechá’. L’autora del disc ‘Invasion of privacy’ i dels senzills ‘WAP’ o ‘Hot shit’, Cardi B, havia mostrat ja en diverses ocasions, a través de les xarxes socials, la seva bona sintonia amb Rosalía. De fet, la cantant catalana va aparèixer al popular videoclip de la cançó ‘WAP’ de la rapera.

‘Despechá’ es va convertir des de la seva publicació en un dels temes més populars de Rosalía i  un dels grans èxits de l’estiu. Rosalía va fer popular ‘Despechá’ a l’interpretar-la als concerts del Motomami World Tour. El primer cop que ‘Despechá’ es va poder escoltar en directe va ser el 6 de juliol a Almeria, on va arrencar la gira mundial de presentació del seu tercer àlbum, ‘Motomami’ i que l’ha portat també a oferir dos concerts al Palau Sant Jordi. 

Precisament aquest diumenge acaba la gira de Rosalía amb un concert a París.