Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Restablerta la circulació de trens d’Arenys a Pineda de Mar després d’un atropellament entre Calella i Sant Pol

ACN Barcelona – Tarda de diumenge amb complicacions a la xarxa ferroviària de l’est del país. L’atropellament d’una persona en un pas no autoritzat entre Calella i Sant Pol de […]

Agències 14/08/2022

ACN Barcelona – Tarda de diumenge amb complicacions a la xarxa ferroviària de l’est del país. L’atropellament d’una persona en un pas no autoritzat entre Calella i Sant Pol de Mar (Maresme) ha obligat a interrompre la circulació de les línies R1 i RG1, operades per Rodalies de Catalunya, entre Arens de Mar i Pineda de Mar. Segons Adif, s’ha establert un servei alternatiu de transport per carretera entre aquests dos municipis i, sobre les 17.45 hores, ja s’ha recuperat el pas de trens pel trajecte afecatat.

A més, la línia R11 entre Figueres i Portbou (Alt Empordà) s’ha interromput una estona per una incidència a les instal·lacions. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat) arran de la situació i sobre les 17.30 hores ha anunciat que desactivava la prealerta en haver-se resolt el problema.