Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Poble Nou del Delta “treu l’art” dels patis per adaptar el certamen a les mesures covid

ACN Poble Nou del Delta.-Poble Nou del Delta celebrarà la tercera edició del festival artístic ‘Art als patis’ rebatejant-lo i adaptant-lo a les mesures de prevenció de la covid i […]

Avatar
Agències 22/03/2021

ACN Poble Nou del Delta.-Poble Nou del Delta celebrarà la tercera edició del festival artístic ‘Art als patis’ rebatejant-lo i adaptant-lo a les mesures de prevenció de la covid i les limitacions d’aforament. Les activitats artístiques surten dels patis de les cases de pagès i de les barraques i se celebraran a la pista poliesportiva del poble, els dies 3 i 4 d’abril. Dissabte es farà una actuació de Fakir Testa i un concert de Claudia Domingo i David Espinós, i diumenge, l’actuació del mag Iván Arribas. La companyia Teatro los Navegantes faran diferents intervencions teatrals. Serà la tercera edició del festival que l’any passat es va suspendre pel confinament domiciliari.

Les entrades costen 5 euros i poden adquirir a la pàgina de venda l’Ajuntament, a l’oficina de Cultura i Festes d’Amposta (caselles del Mercat) o a la pista poliesportiva de Poble Nou de delta, 30 minuts abans de l’inici de cada actuació.