Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

NOS Primavera Sound Porto 2020 també es posposa i se celebrarà al setembre

ACN Barcelona.-NOS Primavera Sound Porto 2020 també es posposa i se celebrarà al setembre. Si aquest cap de setmana el Primavera Sound va anunciar que ajornava la seva edició d’enguany […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Barcelona.-NOS Primavera Sound Porto 2020 també es posposa i se celebrarà al setembre. Si aquest cap de setmana el Primavera Sound va anunciar que ajornava la seva edició d’enguany a Barcelona per la crisi del coronavirus fins a finals d’agost, aquest dilluns s’ha donat a conèixer que la novena edició del festival portuguès se celebrarà del 3 al 5 de setembre al Parque da Cidade. NOS Primavera Sound Porto 2020, amb Tyler, The Creator, Beck, Lana del Rey, Bad Bunny, Pavement i King Krule com a caps de cartell anunciats, s’havia de celebrar de l’11 al 13 de juny. Al comunicat indiquen que les entrades ja adquirides per al NOS Primavera Sound Porto 2020 seguiran sent vàlides per a les noves dates.

L’organització assenyala que, davant aquest escenari “canviant i les restriccions imposades per les autoritats”, es veuen “forçats a posposar” la pròxima edició del certamen a Porto “per raons de força major i en plena coordinació amb l’Ajuntament de Porto”. Així mateix, assegura que la seva prioritat absoluta és “garantir la seguretat del públic, dels artistes i de la de totes les persones involucrades al festival”. Programació “Ens sentim en l’obligació i amb la responsabilitat de contribuir en la mesura del possible a la supervivència de la indústria dels espectacles en directe”, manifesta l’organització del festival en el comunicat. Així mateix, indica que espera que aquest canvi “imposat per la crisi d’emergència mèdica afecti el més mínim possible a la programació del festival”. Al comunicat indiquen que les entrades ja adquirides per al NOS Primavera Sound Porto 2020 seguiran sent vàlides per a les noves dates i que quan acabi la declaració de l’estat d’emergència decretat pel govern de Portugal i totes les seves extensions ampliaran la informació i reactivaran la venda d’entrades.