Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Neix l’Espai Culturista Sendak a la Vila de Gràcia de Barcelona

ACN Barcelona.-El nou Espai Culturista Sendak obrirà les portes al públic el març al carrer Grassot 42 (Vila de Gràcia) i disposarà d’una zona de llibreria amb productes culturals de […]

Avatar
Agències 26/02/2021

ACN Barcelona.-El nou Espai Culturista Sendak obrirà les portes al públic el març al carrer Grassot 42 (Vila de Gràcia) i disposarà d’una zona de llibreria amb productes culturals de proximitat per al públic familiar. És una iniciativa d’El Culturista i la Llibreria Sendak. L’objectiu és ser “un nou focus d’ampliació i amplificació cultural per a totes les famílies de la ciutat”. L’Espai, a banda de ser la seu d’El Culturista, acollirà una botiga de llibres i productes seleccionats (làmines d’il·lustradores i il·lustradors, joguines artesanals, productes de km 0…) i també s’hi organitzaran cursos i tallers relacionats amb la literatura, la il·lustració, l’art, el cinema i la música, tant per a infants com per a famílies i professionals del món llibre.

El Culturista fa un pas endavant per consolidar i potenciar el creixement de la comunitat culturista amb la creació de la Troupe, un lloc de trobada a la xarxa que s’activarà durant el mes de març. Per mitjà d’una quota anual (40 o 75 euros), els subscriptors podran formar-ne part i participar activament en la comunitat culturista, a més de rebre avantatges i prestacions per “eixamplar l’experiència cultural en família”: descomptes pels cursos i tallers presencials o virtuals de l’Espai, subscripció conjunta amb el digital cultural Núvol, làmina de la millor portada de l’any…El Culturista va néixer el 2015 com a agenda familiar de Barcelona amb seu en un racó de la Llibreria Calders i el 2018 la redacció es va traslladar a un local de la Fàbrica Lehmann. Aquest 2021, set anys després, obren local al barri del Camp d’en Grassot. El Culturista, a banda de la revista i l’agenda, també organitza esdeveniments i festivals, a més de serveis editorials i d’assessorament.Inaugurada el desembre del 2017, Sendak és una llibreria cooperativa especialitzada en literatura infantil i juvenil situada al barri del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova.