Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Mystike ‘le grand cirque’, ‘Brins de Safrà’ del Circ Cric i ‘Mort de Riure’ de Los Galindos, Premis Zirkòlika

ACN Barcelona.-Mystike ‘le grand cirque’, ‘Brins de Safrà’ del Circ Cric i ‘Mort de Riure’ de Los Galindos, s’han endut alguns dels Premis Zirkòlika 2021. Els premis s’han entregat en […]

Agències 15/12/2021

ACN Barcelona.-Mystike ‘le grand cirque’, ‘Brins de Safrà’ del Circ Cric i ‘Mort de Riure’ de Los Galindos, s’han endut alguns dels Premis Zirkòlika 2021. Els premis s’han entregat en una gala a la carpa del Circ històric Raluy, al Moll de la Fusta de Barcelona, conduïda per la pallassa Alba Sarraute i amb l’actuació dels artistes guardonats a la darrera edició. També han estat premiats l’espectacle d’aeris i acrobàcies ‘VoloV’, del col·lectiu TQM-Te Quiero Mucho (millor espectacle de circ de carrer); el número de patins acrobàtics, actualment a las Vegas amb el Cirque du Soleil, dels germans Holler i Kimberly Zavatta (millor número de circ), i la jove artista Júlia Campistany amb ‘It happens’ (millor artista emergent).

Com a millor espectacle de pallasses s’ha premiat l’espectacle ‘A la fresca’ de la companyia Anna Confetti. El millor espectacle de circ de sala ha estat per al muntatge ‘Infinit’ de la Companyia Seon. I en la categoria de circ de carrer també s’ha atorgat un premi accèssit a l’espectacle ‘Dones d’aigua, projecte reditus’ de la companyia Voël.La Fira de circ al carrer de la Bisbal d’Empordà ha obtingut el premi a la Millor iniciativa per a la projecció del circ i el projecte ‘De tu a tu’ del col·lectiu Mur ha guanyat la segona edició del Premi al Circ Social. A banda, el premi a la Trajectòria ha estat per a la trapezista Graziella Galán, amb més de 40 anys dalt dels escenaris.